Over ons

 
EIBERGEN

Je vindt een van onze slagerijen aan de Laagte 1 in Eibergen. Onze slagers en andere medewerkers staan iedere maandag tot en met zaterdag voor je klaar.


Sinds 2003. Wij staan voor
eerlijk en hoogwaardig vlees.


Ambachtelijke Slagerij De Hoeve is in 2003 ontstaan, doordat eigenaar Tonny Reinders een bestaand vleesverwerkingsbedrijf in St. Isidorushoeve heeft overgenomen.

De naam De Hoeve is niet zo maar gekozen. De betekenis van De Hoeve is eigenlijk een landelijke boerderij gelegen op een terp of heuvel.

Het rundvlees van De Hoeve is afkomstig van runderen van de eigen vleesboerderij in Rekken. De koeien zijn 's zomers buiten in de wei en 's winters verblijven ze in een nieuwe, moderne hellingstal, waarbij bijzondere aandacht is geschonken aan het dierenwelzijn. De stal is aan de voorzijde open, de koeien krijgen volop verse lucht, optimale ventilatie, en doordat ze op een strobed liggen, worden ze erg rustig, wat de vleeskwaliteit ten goede komt.

De runderen worden gevoerd met een mengsel van mais, bierborstel, hooi en gerstemeel. Er worden alleen vrouwelijke runderen gemest van het type Belgisch Blauw en Blonde d'Aquitaines. Ze zijn slachtrijp tussen de 4 en 5 jaar.

Ook de vleesvarkens worden in een stal in Rekken gemest. De stal is uitgerust met een moderne klimaatregeling, vloerverwarming en ruim voldoende bewegingsvrijheid voor de varkens. Doordat de consumenten een steeds stijgende belangstelling tonen voor de herkomst van het vlees, is zowel het rundvlees als varkensvlees van De Hoeve volledig traceerbaar.
De Hoeve kan zo veilig, eerlijk en smaakvol vlees garanderen dat afkomstig is van Nederlandse bodem, uit de regio.

HAAKSBERGEN

Aan de Eibergsestraat 44 in Haaksbergen vind je onze andere slagerij. Ook in deze slagerij helpen onze slagers en deskundige medewerkers je graag. Wij zijn elke week van maandag tot en met zaterdag geopend.

HORECA

Na de slacht wordt het vlees in onze slagerij in Rekken verwerkt en krijgen de klanten de orders dagvers, gekoeld aangeleverd.
Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige vleesproducten. Naast al het rund- en varkensvlees, leveren wij ook lamsvlees, gevogelte en in het seizoen wild.
Wij portioneren op maat en verpakken geheel conform de wensen van de klant.

HUISSLACHTINGEN

Op aanvraag verzorgen wij huisslachtingen. Meer informatie neem telefonisch contact op.